Servicii de fotografiere a produselor

Derulați în jos pentru a descoperi toate fotografiile uimitoare ale produselor pe care le putem face pentru dvs.

Fashion

Fotografie de produs de modă

Fotografie de produs oferă un serviciu complet de fotografie de produs pentru a vă prezenta moda în stil pentru toate ramurile industriei modei, de la designer la importator, comerț electronic la boutique și publicitate de mărci. Lucram in studioul nostru, QLT Studio 2, in Bucuresti sau intr-o locatie la alegere.

Cosmetice

Fotografie de produs cosmetic

Oferim servicii complete pentru lansari de brand, e-commerce si campanii de marketing in industria cosmetica si de infrumusetare. Lucram in studioul nostru, QLT Studio 2, in Bucuresti sau intr-o locatie la alegere.

bijuterii

Fotografie de produs bijuterie

Cu cunoștințele și experiența noastră, oferim un serviciu complet pentru a vă reprezenta marca și produsele într-un mod luxos și detaliat, care vă va face să ieșiți în evidență împotriva concurenței dvs.

decor și casa

fotografie de produs decorativ

Creăm fotografii de produs care vă vor permite clienților să experimenteze căldura și frumusețea produselor dvs. Pentru toate tipurile de articole decor și casa, în studioul nostru sau la fața locului

Social Media

Fotografie de produs social media

Vindeți pe Facebook sau Instagram? Sau sunteți în căutarea de a crea un profil și un portofoliu zdrobitor? Fotografia de produs oferă fotografii de înaltă calitate optimizate pentru toate platformele sociale.

E-commerce

Fotografie de produs de E-commerce

Fotografiile perfecte ale produselor pentru toate platformele E-commerce, inclusiv EMag, Amazon, eBay, Woocommerce, Shopify și multe altele! Serviciile noastre includ fotografie de produs pentru lansări de produse, prezentări en-gros, catalog și promoționale.

Promoțional

Fotografie de produs promoțional

O campanie promoțională excelentă necesită fotografie de produs de înaltă calitate. Cu experiența și entuziasmul nostru, vă vom transforma campania într-un mare succes.

Locație

Fotografie produs la fața locului

Uneori trebuie doar să ieși afară! Fotografia de produs oferă ședințe foto la locația aleasă de dvs. pentru a vă face produsele să iasă în evidență în habitatul lor natural.

Contacteaza-ne

Obține cea mai buna ofertă în maxim 24 de ore.